De Ter Aarse muziekvereniging Drum- & Showband Dice Musica ’83 bestaat 40 jaar. Eerder dit jaar gaven ze al 40 serenades weg en organiseerden zij de traditionele Taptoe Ter Aar met optredens van wereldformaat. Nu stappen ze uit hun comfortzone en betreden zij het podium en geven een concert. Op zaterdag 25 november wordt het concert Dice Musica & FRIENDS georganiseerd in Sport- en Evenementenhal De Vlijt in Zevenhoven. 

De Ter Aarse muzikanten treden normaal gesproken op straat op. Tijdens diverse activiteiten kom je ze tegen. Koningsdag, het inhalen van avondvierdaagsen, taptoe-/showoptredens, het inhalen van Sinterklaas etc. etc. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan geven zij een concert in Sport- en Evenementenhal De Vlijt in Zevenhoven. In de zaal komt een groot podium te staan met professioneel licht en geluid. Voor het publiek zijn er zitplaatsen en er wordt ook rekening gehouden met voldoende rolstoelplekken. 

Dice Musica & FRIENDS heeft als thema: Het jaar rond. Het publiek wordt tijdens het concert meegenomen op muzikale ontdekkingstocht met de optredens die de muzikanten in een jaar verzorgen. En dat doen ze niet alleen. Het concert heet niet voor niets Dice Musica & FRIENDS. Verschillende muzikale vrienden zullen acte de presence geven. Zo zal tijdens het thema carnaval  Carnavalsvereniging De Plasduikers optreden en wordt er rond de novembermaand een bezoekje verwacht van De Echte Sint. 

Wie niet mag ontbreken is Marco de Hollander. De Ter Aarse zanger en Dice Musica hebben al vaak samengewerkt. Diverse keren speelden de muzikanten mee tijdens één van de vele concerten van Marco of werkten zij mee aan een video clip opname. Lief en leed hebben ze met elkaar gedeeld en Marco de Hollander zal dan ook zijn repertoire ten gehore brengen tijdens het concert Dice Musica & FRIENDS. Het wordt een avond om nooit meer te vergeten! 

Kaarten voor dit concert kosten slechts € 14,95 en zijn inclusief een pauzedrankje. De kaarten zijn te bestellen via https://justtickets.nl/7304/Dice_Musica_Friends. Zaal open: 19.00 uur. Aanvang concert: 20.00 uur. Einde concert: +/- 23.00 uur.