Nu ook Jumbo huismerk glutenvrije producten in de schappen bij Jumbo Nieuwkoop

jumbo glutenvrije producten huismerk

Foto: Het nieuwe glutenvrije assortiment van het eigen huismerk van Jumbo. © Archief

Goed nieuws voor mensen met coeliakie die hun boodschappen bij Jumbo Nieuwkoop doen: het glutenvrije assortiment is bij de supermarkt in Nieuwkoop aangevuld met producten van het Jumbo huismerk. Het gaat onder andere om pannenkoekenmix, verschillende soorten koeken en diverse pasta’s.

‘Lekker vrij van Gluten’ is de nieuwe glutenvrije-productenlijn van Jumbo Supermarkten. De nieuwe lijn is in samenwerking met de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) ontwikkeld en is speciaal bedoeld voor mensen met een intolerantie voor gluten. Op dit moment gaat het om tien glutenvrije producten: stroopwafels, speculaas, digestives koekjes, fusilli, spaghetti, havermout, lasagnebladen, pannenkoekenmix en broodmix.

Lees ook: Oliebollenkraam Ter Aar vanaf zaterdag 19 oktober weer bij de Intratuin

Het zal echter niet blijven bij deze tien producten: “Vanaf dit najaar wordt het glutenvrije assortiment onder het Jumbo huismerk nog verder uitgebreid met onder meer meerzadenbrood, zadencrackers, gevulde koeken, cakejes en mini baguettes“, meldt Olaf de Boer, directeur Buying & Merchandising bij Jumbo Supermarkten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?