Nog zonnepanelen vrij in zesde postcoderoosproject

De inschrijving voor het zesde postcoderoosproject aan de Transportweg 24 (het pand van Van der Laan Groepsvervoer) is geopend. Via gcnieuwkoop.nl/postcoderoos van Gebiedscoöperatie Nieuwkoop kan ieder huishouden/ondernemer in de gemeente Nieuwkoop met een kleinverbruikersinstallatie (max 3x80A) zich inschrijven voor dit project van 460 zonnepanelen van 375 Wp.

Al dertig geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor de 332 zonnepanelen. Als al deze aanmeldingen doorgaan, zijn nog 128 panelen beschikbaar. “Door in dit project te participeren, levert u niet alleen een bijdrage aan de overgang naar een duurzame energievoorziening, u profiteert ook van een aantrekkelijk rendement van ruim 6 procent per jaar”, schrijft de gemeente op haar website.

Webinars

Komende weken geeft GCN via webinars online informatie over de postcoderoosregeling. “U hoeft de deur niet uit om alles te weten te komen over dit zesde postcoderoosproject, de huidige postcoderoosregeling, hoe deze financieel in elkaar zit en hoe het zit met de teruggave energiebelasting. U krijgt direct online antwoord op uw vragen.”

De sessies zijn op:

 • Donderdag 1 april om 20:00 uur
 • Donderdag 8 april om 20:00 uur

Aanmelden voor een webinar kan via info@gcnieuwkoop.nl met de datum van de sessie waaraan je wilt deelnemen. Na aanmelding ontvang je de gegevens voor deelname.

www.nieuwkoop.nl

Lees ook: Webinars over zesde postcoderoosproject


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


2 reacties op “Nog zonnepanelen vrij in zesde postcoderoosproject”

 1. Ik zie de kop boven het artikel mbt het zesde postcoderoosproject, waarin staat, dat nog zonnepalen vrij zijn, Wilt u dat veranderen in zonnepanelen?

  Bij voorbaat dank!

  1. Hallo Loek,
   Daar hebben wij inderdaad straal overheen gekeken. 🙈
   De kop is aangepast.
   Dank voor je oplettendheid en het doorgeven.
   Groet Anke

Comments are closed.