Nieuwkoopse winterscheurkalender

Het team van De Nieuwkoper wenst jullie allemaal een heel mooi 2024! Om in het nieuwe jaar iedere dag te kunnen genieten van ons mooie Nieuwkoop, geeft De Nieuwkoper een scheurkalender uit met prachtige plaatjes van toen en van nu. De scheurkalender zal hopelijk ieder kwartaal gaan verschijnen en vanaf vandaag kan de Nieuwkoopse winterscheurkalender worden besteld! Op iedere scheurpagina vind je een mooie foto van Nieuwkoop, maar ook aanbiedingen van Nieuwkoopse ondernemers, die op die dag geldig zijn. Zo geeft Plein 21 in deze eerste editie bijvoorbeeld korting op afhaalmaaltijden op bepaalde woensdagen. Met die uitgescheurde pagina kun je die korting verzilveren.

Mocht je als Nieuwkoopse ondernemer zelf opgenomen willen worden in de volgende editie van de Nieuwkoopse scheurkalender of heb je goede ideeën, neem dan contact op met ons via info@nieuwkoper.nl .

Je kunt de winterscheurkalender vanaf nu bestellen via de webshop van De Hollandsche Leeuw voor slechts €4,95, dit kan via deze link. De kalender kan worden opgestuurd, of kan worden afgehaald bij Plein 21. Mocht je in januari een online bestelling plaatsen bij Plein 21, dan krijg je een scheurkalender gratis!

Een prachtig 2024 toegewenst door het team van De Nieuwkoper!


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?