Michel Wouters is de nieuwe eigenaar van Strand Zomer. ©Facebook Strand Zomer

Michel Wouters is bezig met de voorbereidingen om in het voorjaar Strand Zomer in Nieuwkoop te kunnen openen. Hij heeft het strandpaviljoen overgenomen van Madelon van ‘t Kruis.

LEES OOK:
Strand Zomer heeft een nieuwe eigenaar

“Daar zit ik dan en wat heb ik er zin in!”, laat Michel Wouters weten op de Facebookpagina van Strand Zomer. “Ik ben Michel, de gelukkige nieuwe eigenaar van Strand Zomer en kijk enorm uit naar het eerste moment om u te kunnen ontvangen.”

Michel heeft de nodige horecaervaring. Hij werkte zeventien jaar voor de familie Van der Valk. “Het is nu tijd om mijn droom te verwezenlijken, mijn eigen gasten in de watten te leggen. En dat op deze prachtige locatie!”

“Samen bereik je meer”

Inmiddels zijn de eerste werkzaamheden om Strand Zomer klaar te maken voor het nieuwe seizoen begonnen. “Gesteund door mijn lieve ouders en vriendin, want samen bereik je meer. Zo zoek ik ook nog toppers die samen met mij deze uitdaging willen aangaan. Van bediening tot chefkok. Mocht het je aanspreken of heb je vragen ? Mail dan naar info@strandzomer.nl en richt je tot Michel Wouters.”

Bron: Facebook Strand Zomer