TechniekHuis Nieuwkoop is Klimaatsupporter. Ook iets voor jou? Natuurlijk wel! 

Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland en onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren, daarom de Nationale Klimaatweek.

Nationale Klimaatweek

Tijdens de Nationale Klimaatweek laten wij als TechniekHuis Nieuwkoop zien hoe we met de TechNiChallenge “Red Nederland” kunnen verduurzamen. In de TechNiChallenge gaan leerlingen aan de slag met vragen als: hoe werkt zonne-energie? Hoeveel stroom verbruiken apparaten in ons huis? Hoe kunnen we afval scheiden? En hoe kunnen we afval inzetten als nieuwe grondstof? Ze ontdekken dat er innovatieve en duurzame oplossingen zijn om Nederland te beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. 

Door de combinatie van verwondering, het zelf ontdekken en het vervolgens oplossen van de vraagstukken is het voor iedereen leuk om dit te ervaren. Daarom nodigen wij iedereen graag uit om tijdens de Nationale Klimaatweek van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november vrijblijvend te komen kijken bij ons tussen 14 en 16 uur in het Techniekhuis aan de Teddingtonweg 2 in Nieuwkoop. Meer info www.techniekhuisnieuwkoop.nl.