Nationale Balkon Beweegdag ook in Nieuwkoop

Vrijdag is het Balkon Beweegdag. ©Ouderenfonds.nl

De tweede Nationale Balkon Beweegdag is op vrijdag 4 juni. In Nieuwkoop doet Bakker & De Vos mee.

De fysiotherapeuten van Bakker & De Vos zullen vrijdag op twee locaties in de kern Nieuwkoop een half uurtje samen bewegen aanbieden. De activiteiten starten op de Vijverhof tussen de twee appartementencomplexen nabij de lift. Verzamelen om 10:25 uur en om 10:30 uur komt de hele groep samen in beweging op muziek. Deelnemen kan vanaf het balkon of de galerij, maar uiteraard ook op de begane grond op voldoende afstand.

Beweegtuin

Vervolgens gaan de fysiotherapeuten naar het parkje bij de Beweegtuin en zijn de bewoners van het appartementencomplex Parelvliet van harte uitgenodigd om mee te doen vanaf hun balkon. In het parkje is voldoende ruimte om ook op de begane grond mee te doen.  Dat is bijvoorbeeld leuk voor de bewoners van Kaleidoskoop. Verzamelen op deze locatie is om 11:10 uur, het samen bewegen start 11:15 uur.

“Uiteraard zijn ook inwoners van Nieuwkoop die elders wonen welkom om aan te sluiten. Laten we er met elkaar een gezellig beweegevenement van maken. De weersvoorspellingen zijn goed, dus komt allen en doe mee”, aldus Teun Bakker.

De Nationale Balkon Beweegdag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, de VriendenLoterij, Menzis, VWS, VML, KNGF, Wij Buurtsportcoaches en haar ambassadeurs.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?