Musicalgroep EigenWijs Nieuwkoop brengt een betoverende voorstelling genaamd “De Eigenwijze W!Z” naar Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni zullen onze getalenteerde leden het podium betreden voor een spectaculair optreden waar ze al maandenlang intensief voor hebben gerepeteerd. Ze kijken er enorm naar uit!

“De Eigenwijze W!Z” vertelt het verhaal van Dorothy, een jonge vrouw die samenwoont met haar tante Em, oom Henry en de kleurrijke vogel Vladder in Kansas. Op een noodlottige dag wordt de familie getroffen door een verwoestende tornado die Dorothy en hun oude boerderij meesleurt. Door de windvlagen belandt ze in de magische en wonderlijke wereld van Oz. In dit buitengewone fantasierijke land ontmoet Dorothy de meest vreemde en bijzondere personages en beleeft ze betoverende avonturen met de Vogelverschrikker, de Blikkenman en de Laffe Leeuw. Het wordt een zoektocht naar hersenen, een hart, moed en een thuisgevoel, maar bovenal een ontdekkingsreis naar haar ware zelf. Maar pas op, want in dit avontuur moet men alert blijven voor de gemene Winkies, de Kwade Apen en de boze heks Sadista! Diep vanbinnen, waar niemand je echt kent, ligt de weg naar jouw ware identiteit. Geloof in jezelf, geloof in wat je doet. Dan zal niets ooit tevergeefs zijn en komt alles altijd goed!

“De Eigenwijze W!Z” is een magische musical vol humor, spanning en betovering. Het benadrukt het belang van zelfvertrouwen als sleutel tot geluk. Ga mee op reis en beleef alle kleuren van de regenboog!
Op zaterdag 24 juni worden er voorstellingen gegeven om 14:00 uur en 19:00 uur. Op zondag 25 juni is er een voorstelling om 13:00 uur. Kaartverkoop via theatercastellum.nl