Nieuwkoop – In het voorjaar van 2024 organiseert Jumbo Bas Bobeldijk opnieuw een grote sponsoractie waar lokale verenigingen, scholen en stichtingen uit de Gemeente Nieuwkoop én Aarlanderveen aan kunnen deelnemen. Dit jaar wordt er een indrukwekkend bedrag van 15.000 euro verdeeld onder alle deelnemende organisaties. Hoewel supermarktondernemer Bas Bobeldijk al enkele jaren met succes dergelijke acties organiseert, belooft dit jaar extra spannend te worden met enkele nieuwe elementen. 

Plek voor maximaal 50 organisaties 

“We vinden het vooral geweldig als de verenigingen vol enthousiasme meedoen en hun leden aanmoedigen om mee te sparen”, vertelt de supermarkteigenaar. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een voucher met een unieke code. Deze codes kunnen online worden ingewisseld en direct worden gedoneerd aan een organisatie naar keuze. Verenigingen, scholen en stichtingen uit de Gemeente Nieuwkoop en Aarlanderveen kunnen zich tot en met donderdag 29 februari aanmelden via jumbobasbobeldijk.nl/sponsoractie. Vul op het inschrijfformulier ook een zo concreet mogelijk spaardoel in. Let op: er is plek voor maximaal vijftig organisaties die voldoen aan alle gestelde voorwaarden. Mochten er meer organisaties zich aanmelden dan wordt via een loting de selectie bepaald. 

Verenigingsmarkten: promoot jouw vereniging 

Een opvallende toevoeging dit jaar zijn de verenigingsmarkten op zaterdag die de supermarkt organiseert tijdens de actieperiode. “Dit biedt verenigingen een prachtige kans om zichzelf te promoten in en rondom de Jumbo supermarkt. Ook kun je dan extra vouchers proberen te verzamelen”, aldus Bobeldijk. Aanwezigheid tijdens één van deze markten én tijdens de afsluitende sponsoravond op woensdag 24 april is verplicht. In het geval van afwezigheid wordt de cheque overhandigd aan een ander lokaal doel. “Dit doen we echt om de inzet te vergroten,” benadrukt de supermarkteigenaar. 

15.000 euro aan sponsorgelden 

Van het totale sponsorbedrag wordt 10.000 euro verdeeld via de vouchers met unieke codes. Daarnaast wordt er nog eens 5.000 euro toegekend aan de organisaties die het meest actief deelnemen aan de actie of mensen weten te enthousiasmeren. De vijftig deelnemende organisaties worden na 1 maart bekendgemaakt en de sponsoractie gaat van start op woensdag 6 maart. Lokale betrokkenheid en enthousiasme zullen ongetwijfeld de sleutel zijn tot het succes van deze sponsoractie. Laat deze unieke mogelijkheid niet lopen en meld snel jouw vereniging, school of stichting aan via jumbobasbobeldijk.nl/sponsoractie.