Foto: Het ontbijtpakket wat Jumbo verloot. © Jumbo Nieuwkoop

Nog geen idee hoe jij je Valentijn dit jaar gaat verrassen? Dan kan het slim zijn om mee te doen met de winactie van Jumbo Nieuwkoop. De supermarkt geeft op Facebook een ontbijtpakket weg met een bos bloemen. Klanten kunnen onder het bericht op Facebook reageren met wie zij wel een beschuitje zouden willen eten om kans te maken op de prijs.

Aanstaande vrijdag is het Valentijnsdag. Veel bedrijven in Nieuwkoop organiseren speciale activiteiten: van speciale Valentijnsmenu’s tot winacties. Ook Jumbo Nieuwkoop laat de dag der liefde niet stilletjes voorbij gaan: zo heeft de supermarkt sinds vorige week roze mandjes, zodat klanten kunnen laten zien dat zij openstaan voor een date. Daarnaast heeft de supermarkt nu ook een winactie op touw gezet.

Lees ook: Geniaal: scoor niet alleen boodschappen, maar ook een date bij Jumbo Nieuwkoop

Klanten kunnen reageren onder een bericht reageren met wie zij wel een beschuitje zouden willen eten om kans te maken op een compleet ontbijtpakket en een mooie bos bloemen. De winnaar wordt donderdag bekendgemaakt. Of het dan nog een verrassing is, is de vraag.