Leden De Plas trainen in Zwembad Aarweide

De trainer geeft aanwijzingen aan de rand van het grote zwembad in Zwembad Aarweide. ©ZV De Plas

Eindelijk mogen de leden van Zwemvereniging de Plas uit Nieuwkoop weer doen wat ze het allerliefste doen: trainen in het zwembad. Afgelopen tijd heeft de vereniging droogtrainingen aangeboden aan de leden tot 27 jaar. Toch gaat er niets boven het échte trainen in zwemwater.

Binnensport is nog niet toegestaan, maar Zwembad Aarweide in Nieuwveen heeft haar deuren voor De Plas geopend. Dat was dus even verhuizen geblazen, maar de poloërs, wedstrijdzwemmers, trim-, triatlon-, en conditiezwemmers zijn er maar wat blij mee. Vooral de trimzwemmers hebben er lang op moeten wachten. Zij hebben al ruim een jaar niet gezwommen.

Afgelopen week konden de leden voor het eerst genieten van de eerste watertraining. En dat beviel. De trainers, zwemmers en poloërs gingen allemaal met een grote glimlach naar huis. Het is weer ouderwets gezellig en goed om elkaar te zien.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?