Kom muziek maken bij Eensgezind in Nieuwkoop

Het harmonieorkest van Eensgezind geeft een concert. ©Muziekvereniging Eensgezind

Muziekvereniging Eensgezind is op zoek naar mensen, jong en oud, die een blaasinstrument bespelen of ooit bespeeld hebben. “In ons harmonieorkest is plaats voor ervaren en ook beginnende muzikanten”, laat Eensgezind weten.

Het harmonieorkest speelt vele verschillende soorten muziek, van klassieke muziek, zoals ‘Mozart’, tot populaire muziek als Summon the Heroes en Shut up and Dance van Walk the Moon. “Op dit moment zit er ook muziek van de musical ‘The Greatest Showman’ en filmmuziek van ‘Sugar’ (van de tv-serie ‘De Fabriek’) en ‘Indiana Jones’ in onze muziekmap. Na de herfstvakantie is de kerstmuziek opgezocht voor de optredens in december.”

Regelmatig wordt in Nieuwkoop en omgeving met verschillende andere muziekgroepen, zoals dixielandband Dixie Six All Stars, het koor L’Amuse of Allegro gespeeld.

“In een gezellige en vooral ontspannen sfeer wordt met elkaar gemusiceerd onder leiding van onze enthousiaste dirigent Nick Hoogland. Je bent van harte welkom, met of zonder instrument, tijdens onze repetitie op maandagavond in de theaterzaal van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Kom gerust sfeer proeven, speel even mee of kom alleen kijken en luisteren of dit wat voor je is. Het is fijn als je van tevoren laat weten dat je komt. Stuur een berichtje naar muziek@eensgezind.nl.

Meer informatie is te vinden op:

www.eensgezind.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?