Op zaterdag 25 november van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Inversa de jaarlijkse Winterfair op boerderij De Koekoekshoeve in Nieuwkoop aan de Nieuwveenseweg 49. Dit doen we samen met de dagbesteding voor ouderen ‘Beijzonder Welkom’.

Samen met lokale bedrijven, ondernemers en winkels verkopen we diverse producten, artikelen, organiseren we een loterij, rad van fortuin en is er muziek. De buurman met zijn melktap samen met Zuivelwinkel De Rijk verkoopt heerlijke chocomelk en diverse kazen. Korenmolen De Eendracht uit Alphen verkoopt diverse smaken van pannenkoekenmeel. De bewoners van Inversa en deelnemers van Beijzonder Welkom verkopen hun zelfgemaakte producten (houtartikelen, jam, soep, cup cakes).

Het doel van deze dag zijn de bewoners van Inversa waarvoor we sparen voor glasvezel. Voor de deelnemers van Beijzonder Welkom sparen we voor een duo-fiets. Samen met elkaar organiseren wij deze gezellige dag waarbij natuurlijk ook lekkere hapjes horen zoals oliebollen, broodje knak, soep, stroopwafels, cup cakes etc. Meer informatie kun je vinden op de website: www.inversa.nl/agenda-nieuws.