Kom je moeilijk rond? De voedselbank is er ook voor jou

De Voedselbank Kaag & Braassem En Nieuwkoop (KBEN) verstrekt mensen die het (tijdelijk) financieel niet redden, gratis voedsel en levensmiddelen. Ook voor mensen die door corona even niet rondkomen, staat de voedselbank klaar.

Meer mensen zitten zonder werk, ook zijn er ZZP’ers die minder opdrachten krijgen. Het gaat dus ook om mensen die voorheen nog niet bekend waren met hulpinstanties. De Voedselbank KBEN rijdt met een bus door de verschillende dorpen. Zo kunnen inwoners de voedselpakketten dichtbij huis afhalen.   

Voedselpakket aanvragen

Heb je moeite om financieel rond te komen en kun je een voedselpakket goed gebruiken? Vul dan het aanmeldformulier in via www.voedselbank-kben.nl en stuur dit naar info@voedselbank-kben.nl. Op deze website staat ook aan welke criteria je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een voedselpakket.

Meer weten over Voedselbank KBEN en wat zij kunnen betekenen? Bel naar 06-43187256 of mail naar info@voedselbank-kben.nl.  

Tom in de Buurt

 ​Ook Tom in de Buurt kan helpen. Bijvoorbeeld met het invullen van het aanvraagformulier of bij het op orde krijgen van je financiën. Kijk hiervoor op tomindebuurt.nl/nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?