‘Kom d’r uit’ bijeenkomsten worden weer voortgezet in Museum De Zevensprong

lian tan museum kom dr in

Foto: Lian Tan. © Musuem Kom d’r In

Goed nieuws: de ‘Kom d’r uit’ bijeenkomsten van musuem Kom d’r In worden weer voortgezet. Door de corona-maatregelen konden de maandelijkse bijeenkomsten niet meer plaatsvinden. De bijeenkomsten zijn wel anders dan anders: zo worden ze nu georganiseerd bij Museum De Zevensprong aan de Noordenseweg.

Eerder was in De Nieuwkoper al te lezen dat De Zevensprong haar collectie onder andere heeft uitgebreid met gereedschappen van bekende Nieuwkoper Henk de Boer. Nu blijkt dat de bijeenkomsten van museum Kom d’r In dankzij een versoepeling van de corona-maatregelen ook bij De Zevensprong georganiseerd worden.

De bijeenkomst op donderdag 4 juni staat in het teken van het project van Lian Tan: Herenboeren Groene Hart. Ook is The Agterhof aanwezig, waar gepraat wordt over de campagne ‘Maak met jouw spreuk Nieuwkoop leuk’.

ZIE OOK:

Bakker De Kruijf is flink bezig met voorbereidingen voor nieuwe winkels

Tijdens deze eerste bijeenkomst mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn. Vooraf tijdig aanmelden is daarbij dus noodzakelijk: dit kan bij Frits Horstmeier via f.horstmeier@zonnet.nl of via telefoonnummer 0620469461. In tegenstelling tot eerdere bijeenkomsten kan er niemand worden afgehaald en teruggebracht.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?