Keurslager van Wijk: ‘Laat herbruikbare tassen thuis’

keurslager van wijk zij

Keurslager van Wijk is tot op heden nog gewoon geopend en laat weten dat inwoners uiteraard van harte welkom zijn in de winkel. Wel neemt de Nieuwkoopse slagerij wel een aantal extra maatregelen. Zo mogen er maar 10 personen tegelijk in de winkel zijn en moeten klanten op gepaste afstand van elkaar blijven.

“Beste klant, uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel. We volgen de maatregelen nauwgezet, maar daarnaast nemen wij nog een paar extra maatregelen”, meldt Keurslager van Wijk vanmorgen op Facebook. Zo vraagt de Nieuwkoopse slagerij haar klanten om op gepaste afstand van elkaar te blijven. 

ZIE OOK:

Albert Heijn Nieuwkoop trots op haar medewerkers tijdens coronaperiode

Daarbij meldt Van Wijk dat wanneer er meer dan 10 personen in de winkel staan, de klanten buiten moeten wachten tot zij weer naar binnen mogen. Ook vraagt de keurslager om herbruikbare tassen thuis te laten: “Wij hebben voldoende papieren draagtassen”, aldus Van Wijk. Net als veel andere bedrijven wordt ook gevraagd om zoveel mogelijk te pinnen. Mocht er toch betaald worden met contant geld, wordt er gewenst om het geld op de toonbank te leggen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?