Keurslager Van Wijk zal boodschappen gaan bezorgen tot de deur. De Nieuwkoopse keurslager biedt deze mogelijkheid binnen de gemeente Nieuwkoop en Aarlanderveen. Gezien via de webshop niet het gehele assortiment te bestellen is, adviseert Van Wijk bestellingen telefonisch, per e-mail of via WhatsApp door te geven.

“Bent u door wat voor reden dan ook, niet in de gelegenheid om zelf de boodschappen bij ons in de winkel te doen? Dan bieden wij binnen de Gemeente Nieuwkoop (Nieuwkoop, Noorden, Zevenhoven, Woerdens Verlaat, Nieuwveen, Ter Aar) en Aarlanderveen de mogelijkheid om de boodschappen tot uw deur te laten bezorgen!”, meldt Keurslager Van Wijk op social media.

De keurslager benadrukt dat de boodschappen echt tot aan de deur afgeleverd worden en niet verder: “Uit veiligheid voor u en onze gezondheid”. Wanneer bestellingen voor 12 uur ‘s middags gedaan worden, worden de boodschapjes dezelfde dag nog tussen 15.00 uur en 19.00 uur geleverd. Bestellingen vanaf 25 euro worden gratis bezorgd. Onder deze prijs rekent Keurslager Van Wijk € 3,00 aan bezorgkosten.

ZIE OOK:

De Mandarin verlegt haar grenzen: bezorging nu ook in Zevenhoven

Van maandag tot en met vrijdag kan er bezorgd worden. Een bestelling dient betaald te worden per pin of door het bedrag via een betaalverzoek aan de keurslager over te maken. De keurslager is te bereiken via info@vanwijk.keurslager.nl of telefonisch via 0172-571548.