Kon het in november niet doorgaan, Stichting GoedeDoelenDag verzorgt zondag 20 maart dan toch haar Keez-toernooi in De Olm aan de Transportweg 23 in Nieuwkoop.

Keezen is een oud-Hollands bordspel voor 2 tot 8 personen. Het spel kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-nieten en pesten. Het heeft een hoog ‘pestgehalte’. Naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol.

Het toernooi begint om 14:00 uur. Er wordt gespeeld in teams van twee personen, kosten zijn 15 euro per team. Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur een e-mail naar goededoelendagnieuwkoop@gmail.com of neem contact op met Stichting GoedeDoelenDag Nieuwkoop via WhatsApp, 06-25165800. De spelregels die de stichting hanteert, vind je op hun website.

Goede doelen

Door mee te doen aan het Keez-toernooi steun je meerdere lokale goede doelen. Voor 2022 heeft Stichting GoedeDoelenDag gekozen voor vier doelen: Scouting Nieuwkoop, Voedselbank Kaag en Braassem en Nieuwkoop, Stichting Huiskamer Noorden en de Bakkerskar Aarlanderveen.