Jumbo Sponsoractie spekt ook dit jaar de clubkas

Om alle verenigingen, scholen en stichtingen in de gemeente Nieuwkoop (en ook Aarlanderveen) financieel te ondersteunen, zet Jumbo Bas Bobeldijk ook dit jaar de Jumbo sponsoractie in. Onder alle deelnemende organisaties is totaal 15.000 euro te verdelen.

Zes weken lang, van maandag 6 september tot en met zondag 17 oktober, krijgt de consument bij iedere 15 euro aan boodschappen én bij diverse actieproducten een sponsorvoucher. Deze kan via een speciale website worden gedoneerd aan een deelnemende vereniging, school of stichting. Van het totaal opgehaalde bedrag, wordt 50 procent overgemaakt op de bankrekening van de deelnemer. De vereniging/school/stichting kan zelf bepalen waar dit bedrag aan wordt besteed. De overige 50 procent ontvangt de vereniging in Jumbo-waardecheques.

Aanmelden

Vertegenwoordigers van een vereniging, school (ouderraad) of stichting binnen de hele gemeente Nieuwkoop en Aarlanderveen kunnen zich aanmelden voor deze sponsoractie. Doe dit vóór zondag 5 september via www.jumbobasbobeldijk.nl/aanmelden. Laat deze unieke mogelijkheid niet lopen, er wordt maar liefst 15.000 euro verdeeld door Jumbo-klanten en leden van de aangemelde verenigingen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?