Jumbo Nieuwkoop vanavond in het nieuws vanwege ‘ouderenuurtje’

rtl nieuws bij jumbo nieuwkoop corona

Foto: Bas Bobeldijk wordt geïnterviewd. © Jumbo Nieuwkoop

Jumbo Nieuwkoop is vanavond te zien op televisie vanwege het introduceren van het ouderenuurtje, vanwege de coronadreiging. De supermarkt biedt speciaal voor ouderen de gelegenheid om boodschappen te kunnen doen in de ochtenduren, om daarmee menselijk contact zoveel mogelijk te beperken. Zowel Editie NL als RTL Nieuws zenden hun bezoek aan de Nieuwkoopse supermarkt uit.

“Onze actie van het openstellen van de openingstijden van 07.30 tot 09.00 voor de ouderen en de risicogroepen werd massaal gedeeld en heel goed ontvangen. Super leuk om al deze positieve reacties te lezen!”, aldus een enthousiaste Jumbo Nieuwkoop.

ZIE OOK:

Albert Heijn Nieuwkoop krijgt anti-corona-plexiglas bij kassa’s

Ook De Nieuwkoper besteedde aandacht aan dit goede initiatief: op Facebook resulteerde dit veel positieve reacties. Op de Facebookpagina van Jumbo zelf werd het bericht honderden keren gedeeld: “De actie werd zelfs zo massaal gedeeld en verspreid waardoor RTL nieuws, Editie NL en het AD het ook op hadden opgepikt. Zij kwamen vanmorgen in onze winkel om wat mensen voor hun item te interviewen”, meldt Jumbo.

Het bezoekje aan de supermarkt is vanavond te zien bij Editie NL om 18.00 uur op RTL 4 en bij RTL Nieuws om 19.30 uur, eveneens op RTL 4.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?