Foto: Banner van de sponsoractie. © Jumbo Nieuwkoop, Facebook

De jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop is afgelopen. Afgelopen dinsdagavond reikte Jumbo Nieuwkoop in theater Kaleidoskoop de sponsorcheques uit aan de deelnemende verenigingen. Jumbo Nieuwkoop kijkt terug op een succesvolle actie.

In totaal werd er € 17.500 verdeeld onder 86 deelnemende verenigingen in de gemeente Nieuwkoop. Met een totaal gesponsord bedrag van € 788,05 haalde Oudervereniging De Rietkraag het meeste op. S.V. Nieuwkoop eindigde tweede en Vissersvereniging Nieuwkoop Noorden kwam op de derde plaats.

Lees ook: Café Woutje opent haar deuren met oud en nieuw

Dat de jaarlijkse sponsoractie van de Nieuwkoopse supermarkt volgend jaar opnieuw zal plaatsvinden is nu al zeker: “De toezegging om de actie volgend jaar weer in te zetten is weer gedaan door Bas Bobeldijk!”, meldt Jumbo Nieuwkoop op social media.

Extra sponsorgeld
Dit jaar werd er € 2.500 extra verdeeld, vanwege het vijfjarige jubileum van de Jumbo Nieuwkoop sponsoractie. Deelnemende verenigingen konden hier in aanmerking voor komen, wanneer zij activiteiten in of rondom de winkel organiseerden. Zo verraste vocaal vrouwenensemble L’Amuze klanten met een flash mob en hielpen leden van basketbalvereniging Novo Stars met het inladen van boodschappen.