Jumbo Nieuwkoop sluit jaar af met overzichtsvideo van 2019

jumbo nieuwkoop ondernemer van het jaar

Foto: Jumbo Nieuwkoop entree. © Nieuwkoper, archief

Jumbo Nieuwkoop sluit 2019 af met een overzichtsvideo van het afgelopen jaar. In de video wordt stilgestaan bij bijzondere samenwerkingen en mijlpalen. In de drie en een halve minuut durende video neemt de Nieuwkoopse supermarkt de kijker visueel mee door de supermarkt.

In 2019 brachten er gemiddeld 17.589 klanten per week een bezoekje aan de Jumbo Nieuwkoop voor hun dagelijkse boodschappen. Dat is ruim 9.5% meer als het jaar ervoor. Op het gebied van samenwerkingen pakte Jumbo lokaal uit: zo is in 2019 assortiment toegevoegd van de Groenteman van het Kennedyplein, Keurslager van Wijk en werd de samenwerking met bakkerij Stevers succesvol voortgezet.

Lees ook: Oliebollen en appelbeignets van Patisserie Prenger weer verkrijgbaar bij Jumbo Nieuwkoop

In 2019 werd er ook weer flink gespaard bij de lokale supermarkt: er kon gespaard worden voor badtextiel, elektronische apparatuur van JBL en onder andere producten van Curver. Natuurlijk was 2019 ook het jaar van de jaarlijkse sponsoractie, wat haar 5-jarige jubileum vierde. In totaal werd er € 17.500 verdeeld onder deelnemende lokale verenigingen. Hiervoor werden meer dan 42.000 codes geactiveerd.

Duurzaamheid bleek met de start van de Too Good To Go pakketten ook een belangrijke pijler voor Jumbo Nieuwkoop: er werden meer dan 3.500 pakketten verkocht, om daarmee verspilling tegen te gaan.

De gehele video is hieronder te bekijken.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?