Jumbo Nieuwkoop: “Maak er geen gezinsuitje van”

jumbo nieuwkoop vooraanzicht

Jumbo Nieuwkoop heeft onlangs een aantal nieuwe maatregelen getroffen om de mogelijke verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren. Zo vraagt de supermarkt boodschappen zoveel mogelijk alleen te doen en minimaal anderhalve meter afstand te houden tot elkaar.

Jumbo Nieuwkoop spreekt van bizarre tijden, maar laat weten dat juist nu iedereen van harte welkom is in de supermarkt. Wel vraagt de supermarkt met een aantal zaken rekening te houden. Zo vraagt de supermarkt de boodschappen zoveel mogelijk alleen te doen. “Maak er geen gezinsuitje van”, aldus de supermarkt.

Net als veel andere openbare plekken vraagt de supermarkt minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Ook dienen klanten zoveel mogelijk te betalen met pin, om hiermee hand-tot-hand contact met medewerkers te voorkomen.

ZIE OOK:
Jumbo Nieuwkoop: “Laten we het hoofd er goed bijhouden de komende tijd”

Mensen die niet fit zijn – denk snotteren, hoesten of een verhoging – dienen volgens de supermarkt thuis te blijven: “Blijf dan thuis en laat iemand anders de boodschappen doen”, aldus Jumbo Nieuwkoop. En opnieuw zegt de supermarkt dat het niet nodig is om te hamsteren. Jumbo Nieuwkoop beweert dat er voldoende voorraden zijn en lege schappen zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

Tenslotte laat Jumbo Nieuwkoop weten dat alle medewerkers die aan het werk zijn ‘100% fit’ zijn. Bij klachten blijven ze uit voorzorg thuis.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?