Jeugdteam Tennisvereniging Nieuwkoop pakt titel in najaarscompetitie

Het kampioensteam met coach Barry in het midden na de uitreiking van de beker en de medailles. ©TV Nieuwkoop

Het jeugdteam van de Tennisvereniging Nieuwkoop in de leeftijdscategorie 11 tot en met 14 jaar is gisteren kampioen geworden in de najaarscompetitie. Het team stond fier aan kop in de vierde klasse van de najaarscompetitie, maar moest wel met 5-1 winnen om het kampioenschap zeker te stellen.

De wedstrijd tegen TEAN uit Alphen aan den Rijn was een inhaalwedstrijd. Voor het Nieuwkoopse team was het de laatste wedstrijd, voor TEAN volgt nog een inhaalwedstrijd. Daarom was winst noodzakelijk. In twee van de zes wedstrijden moest een derde set de winnaar bepalen, maar TV Nieuwkoop toonde zich een ware kampioen en won alle zes de wedstrijden. Na de wedstrijd werd het kampioenschap gevierd in het clubhuis op Sportpark De Dulen.

“Het is voor eerst sinds lange tijd dat een jeugdteam van TVN kampioen is geworden”, vertelt voorzitter van de Nieuwkoopse tennisvereniging, Hans Middelkoop. “Dat biedt hoop voor de toekomst. De kampioensbeker krijgt een mooie plek in het clubhuis en we hopen dat nog vele bekers gaan volgen.”

Ook tennissen?

Lijkt het jou ook leuk om op tennis te gaan, kom dan eens langs op het tennispark of stuur een e-mail naar tvnleden@tvnieuwkoop.nl. Een jeugdlidmaatschap kost 150 euro voor een heel jaar. Daar zitten de lessen in het zomerseizoen bij in. Wil je lid worden zonder tennisles te nemen, dan kost een jaarlidmaatschap 75 euro.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?