De hondenspeelplaats aan de Achterweg staat al weken blank. ©Peter van der Kant

Peter van der Kant ergert zich aan het feit dat de hondenspeelplaats aan de Achterweg in Nieuwkoop al weken onbruikbaar is, omdat het terrein zo nat is. Hij schrijft ons:

“Ik heb al contact gehad met de verantwoordelijke en aangegeven dat ze als nood houtsnippers zouden kunnen strooien. Vond ze een geweldig idee , ze zou het gaan regelen. Nu weken verder, nog steeds een zootje en niks te zien van houtsnippers. Veel hondenbezitters zijn teleurgesteld en maken geen gebruik meer van deze hondenspeelplaats, die de gemeente Nieuwkoop toch het nodige heeft gekost. Echt zonde.

Oh ja, de verantwoordelijke gaf aan dat ik ook naar het Meijepark kan om de hond daar los te laten, maar dat is niet afgesloten rondom. 

Bijgevoegd een foto van Luna die dus gelijk in bad moest en van wie het baasje gelijk alles op en rond de achterbank van de auto kon schoonmaken. Mede dankzij de gemeente Nieuwkoop.”

Peter van der Kant
Nieuwkoop


Jouw brief

Is er een verkeerssituatie, een overheidsbeslissing of een ander heikel punt in gemeente Nieuwkoop waarvan jij baalt of waarvoor jij aandacht zou willen vragen? Stuur een mail met jouw verhaal. Wij bekijken of jouw verhaal geschikt is als Ingezonden brief.