Beeld: Jim (l.) en Nick zijn samen een bedrijf gestart in online coaching. © J. Noordermeer

Dat persoonlijke begeleiding niet altijd face-to-face hoeft plaats te vinden, bewijst Nieuwkoper Jim Noordermeer (20) samen met zijn compagnon Nick Vriend (20). Beiden startten onlangs een eigen bedrijfje – Nick & Jim genaamd – waarbij online coaching centraal staat. De twee jonge ondernemers begeleiden mensen met hun persoonlijke doelen, variërend van afvallen tot gezonder worden.

Het gaat niet altijd om doelen die te maken hebben met gewicht: ook kan het gaan om sterker, vitaler of gezonder worden, laat Jim Noordermeer aan De Nieuwkoper weten. Het Nieuwkoopse coachingbedrijf biedt twee diensten aan: online coaching en een persoonlijk traningsschema.

Bij online coaching wordt de jarenlange ervaring gecombineerd met wetenschappelijke kennis. Er is sprake van een volledige persoonlijke begeleiding, waarbij gegadigden op elk moment contact op kunnen nemen via WhatsApp. Er wordt een persoonlijk en flexibel voedingsschema opgesteld, die afgestemd wordt op het lichaam. Er vindt een wekelijkse evaluatie plaats. “Wij helpen je resultaat te behalen en te behouden”, spreken de twee zelfverzekerd uit.

Een persoonlijk trainingsschema is volgens de twee essentieel: “Naast voeding is een goed trainingsschema essentieel voor doelen als shapen, spiermassa en sterker worden”. Bij deze dienst wordt er een trainingsschema van zes weken opgesteld, waarbij er rekening gehouden wordt met trainingsvariabelen en persoonlijke factoren. Er vindt een wekelijkse update plaats met onder andere precieze gewichten en herhalingen. Net als bij online coaching kunnen deelnemers 24/7 vragen stellen.

ZIE OOK

Robey’s Gym weer geopend: “Wij hebben er zin in!”

Op de website van Nick & Jim is tevens gratis content te vinden. “Wij maken veel gratis content over voeding en fitness onderwerpen en schrijven wij wekelijks blogs”, meldt Jim enthousiast. Daarnaast bieden de twee een kijkje achter de schermen via Instagram.