Happerij De Hoeve wordt De Suikerhoeve

Het deel van De Zevensprong wat De Suikerhoeve wordt. ©Google Maps

Het restaurant bij De Zevensprong in Nieuwkoop, Happerij de Hoeve, gaat een paar weken dicht en wordt daarna heropend als De Suikerhoeve.

Wat veelbelovend begon begin dit jaar als nieuw project voor eigenaar Frank en bedrijfsleider Rob, eindigt voortijdig door een ernstig bedrijfsongeval. Ondanks de coronacrisis liepen de zaken bij De Happerij heel goed dit jaar, zodanig zelfs dat bij een optreden van de Dixieland Jubilee eerder deze maand het aantal bezoekers beperkt moest worden. Maar door het ongeval wordt Rob gedwongen te stoppen met werken, reden voor Frank om met hun gezamenlijke project te stoppen. Ze zijn er allebei behoorlijk van slag van, want de zaak liep goed en ze hadden het erg naar hun zin.

Nieuwe eigenaren

Gelukkig is er snel een opvolger gevonden. Eigenaren Eric en Erwin kunnen bogen op jarenlange succesvolle ervaringen in de horeca met hun bekende restaurant De Landerij in Waddinxveen. Zij gaan hun activiteiten uitbreiden en hebben in De Suikerhoeve, zoals Happerij de Hoeve gaat heten, een nieuwe uitdaging gevonden.

Vanaf 15 oktober is het restaurant voor een paar weken dicht voor wat kleine aanpassingen en vanaf half november hopen de heren de gasten te mogen ontvangen op het terrein van De Zevensprong. Voor een lunch en/of diner, maar ook voor pannenkoeken en poffertjes. 

www.suikerhoeve.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?