H.W. van der Peet & Zn. gaat uitbreiden op nieuwe locatie

vanderpeet gaat uitbreiden

Het Nieuwkoopse carrosseriebedrijf H.W. van der Peet & Zn. gaat uitbreiden op een extra locatie. De huidige locatie aan de Transportweg biedt geen uitbreidingsmogelijkheden. Vanaf 2001 is H.W. van der Peet & Zn. op deze locatie te vinden. In 2011 werd daar eerder een uitbreiding van 1.500 m2 gerealiseerd.

De nieuwe locatie is op het industrieterrein Schoterhoek in Nieuwveen te vinden, waar eerder een pand van een voormalig transportbedrijf is vrijgekomen. Deze locatie past goed bij de uitbreidingsplannen van H.W. van der Peet & Zn: “Een mooie locatie wat past bij onze doelstellingen”, aldus de directie van het carrosseriebedrijf. De locatie is ongeveer 5.300 m2 groot, waarvan er 2.200 m2 bebouwd is.

Lees ook: Nieuwkoopse broers starten site met slimme artikelen

Niet het hele bedrijf zal verhuizen naar de nieuwe locatie in Nieuwveen, maar slechts een deel van de activiteiten. Hiermee wordt er ruimte gecreëerd op de locatie aan de Transportweg, waarmee de gewenste productie efficiëntie beter gerealiseerd kan worden.

Op dit moment werken er zo’n 50 medewerkers bij H.W. van der Peet & Zn. Door deze uitbreiding wenst het bedrijf een uitbreiding van minimaal 10 medewerkers. Gegadigden kunnen een kijkje nemen bij de actuele vacatures op de website.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?