Wil jij op een leuke en toegankelijke manier een duurzamer en groener leven verkennen? Kom dan naar de Bibliotheek in Nieuwkoop en Ter Aar – iedere maand is er voor jong en oud een gratis ‘groene’ activiteit! 

Afgelopen periode hebben inwoners kennisgemaakt met de nieuwe duurzame programmering in gemeente Nieuwkoop. We gingen op watersafari bij de Nieuwkoopse Plassen, wildplukken bij Park Buytenwech en maakten een vogelvoederhuis. Kom jij dit najaar ook meedoen met onze bijzondere activiteiten? 
 
Inspiratie en (gratis) activiteiten voor jong en oud 
Iedere maand kunnen volwassenen inspiratie opdoen voor een duurzamere levensstijl. Komende tijd staan workshops over een klimaatbestendige tuin en duurzame kleding op het programma, gevolgd door een kledingruil. Ook kinderen kunnen tijdens de maandelijkse GroenMakers-activiteit kennismaken met duurzaamheid: van zwerfafval-kunst tot natuuryoga en de TechNiChallenge.  

Informatie en aanmelden 
Kijk voor meer informatie over het Huis van Duurzaamheid en het volledige activiteitenprogramma op: www.bibliotheekrijnenvenen.nl/duurzaamheid