Gratis kinderkleding ruilen met Krijg de Kleertjes

Krijg de Kleertjes Nieuwkoop heeft haar eerste ruilavond gehad.  Diverse geïnteresseerden maakten deze avond kennis met het duurzame concept.
 

Krijg de kleertjes is een ruilpunt om je kinderkleding te ruilen waar je kind is uitgegroeid tegen een kledingstuk in de volgende maat. Het ruilen van de kleding  is gratis. De initiatiefnemers: “Onze ervaring als jonge moeders is dat kinderkleding vaak nog heel mooi is op het moment dat de kinderen er uitgegroeid zijn. Wij geven daarom, ook vanuit een duurzaam oogpunt, deze kleding graag door aan andere kinderen.”

Elke tweede vrijdag van de maand is er een Krijg de Kleertjes ruilbeurs in het pand aan de Energieweg 34 in Nieuwkoop. De ruilbeurs is van 19:30 tot 21:00 uur. Informatie is te vinden op Facebook ‘krijgdekeertjesnieuwkoop’ of door een mail te sturen naar krijgdekleertjesnieuwkoop@hotmail.com.

De volgende Krijg de Kleertjes ruilbeurs is op vrijdag 10 september, vervolgens op 8 oktober en op 12 november.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?