Het is lang spannend geweest. Wat zou er op dat lege vlot in de sloot langs de Dorpsstraat komen? Het bordje erbij zei dat het vlot was gereserveerd voor ‘Tom in de Buurt’. En wat zagen wij gisteren? Het Slootkunst-werkstuk is geplaatst!

Gisteren liepen wij, niet voor de eerste keer, langs die leuke werken in de sloten van Nieuwkoop centrum die horen bij de expositie ‘Slootkunst – Nieuwkoop maakt het al 750 jaar’. Ondanks meerdere bezoeken aan de expositie zagen we toch weer dingen die we niet eerder zagen. En dus ook dit vlot van ‘Tom in de Buurt’. Een werkstuk dat duidelijk uitnodigt tot langskomen.

Tom in de Buurt Nieuwkoop organiseert alweer enige tijd verschillende activiteiten. Als de boel straks opengaat, zal dit programma weer vele malen groter worden. En zoals de kan met de T en de kan met de K ook aangeven; de koffie en thee staan klaar.

LEES OOK:
Spelletjesavond bij Tom in de Buurt Nieuwkoop

De Slootkunst-expositie ligt en staat nog wel even. Tot zeker 1 oktober kun je langs de werken in de ringsloot en de voorwetering wandelen. Daarbij is ook een speurtocht te doen van Stichting GoedeDoelenDag Nieuwkoop. 

GISTEREN
Goedemorgen! Rust en natuurschoon op Meijepad