Arthur Bussink gaat elke woensdag in de zomer met geïnteresseerden de Nieuwkoopse Plassen op om ze de beginselen te leren van het suppen.

Arthur doet dit namens DHL Actief Genieten. DHL staat voor De Hollandsche Leeuw. Deze oude herberg moet gerestaureerd worden. Door de vele regels, omdat het pand een rijksmonument is, vraagt dit veel tijd. Maar het DHL-team heeft besloten niet stil te gaan zitten en is met enkele verhuuractiviteiten gestart.

Afgelopen woensdag ging Arthur als instructeur de Nieuwkoopse Plassen met een aantal suppers op. “Het laatste stukje stond er een stevige wind, maar verder was het prima sup-weer”, laat hij weten. “Woensdag is er weer een instructiemiddag.”

GOEDEMORGEN GISTEREN:
Genieten van luchtballon boven Nieuwkoop

Jouw foto

Jouw foto’s voor onze Goedemorgen!-rubriek zijn welkom. Mooie, lieve, vrolijke, schattige of sprookjesachtige foto’s. Van mensen, dieren, uitzichten of gebouwen; alles mag en juist die afwisseling is leuk. De foto moet wel in de gemeente Nieuwkoop gemaakt zijn. En graag in liggend formaat. Mail hem naar redactie@nieuwkoper.nl of lever hem aan via ons contactformulier. Graag even met de locatie van de foto erbij.