Sneeuw gaat vallen, wateren dicht vriezen; er komt een winterse periode aan. Een zeer fotogenieke tijd. Want wie gaat er komende dagen niet op pad met camera of telefoon om de verrichtingen van de kinderen in de sneeuw of op het ijs vast te leggen of de prachtigste landschappen te kieken.

Omdat wij bij De Nieuwkoper ook erg blij worden van leuke en mooie foto’s hebben wij besloten een fotowedstrijd uit te schrijven. Foto Video Ruiterman op het Reghthuysplein, stelt drie prijzen beschikbaar voor de drie beste / mooiste / leukste / bijzonderste foto’s. De winnaar ontvangt een bon van 50 euro, nummer 2 krijgt een bon van 25 euro en voor de nummer 3 ligt een bon van 10 euro klaar. Een deskundige jury bepaalt de winnaars.

Houd je camera de komende dagen dus in de aanslag als je in de gemeente Nieuwkoop op pad gaat, zodat jij precies dát moment pakt. Stuur je best gelukte foto(s) – maximaal 5 foto’s per deelnemer – vervolgens in via redactie@nieuwkoper.nl.* Zet er even bij waar je je foto gemaakt hebt.

Inleveren van de foto’s kan tot en met donderdag 18 februari 12:00 uur.

Foto Video Ruiterman

Foto Video Ruiterman is jouw beeldspecialist in Nieuwkoop. De speciaalzaak levert onder andere digitale foto- en videocamera’s en accessoires. Ook zorgt zij voor professionele pasfoto’s. Online een fotoalbum maken, behoort bij Foto Video Ruiterman ook tot de mogelijkheden. Jouw favoriete foto op een mok of smartphone hoesje laten printen, kan ook. Meer info vind je op de website van Foto Video Ruiterman.

*Met het insturen van je foto(s) geef je toestemming aan De Nieuwkoper om jouw foto(s) op al haar kanalen te plaatsen. Ook kunnen ze gebruikt worden voor daaruit voortkomende commerciële doeleinden. In alle gevallen met naamsvermelding van de fotograaf.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?