Even voorstellen: De jury van de fotowedstrijd

De fotowedstrijd die wij houden samen met Foto Video Ruiterman uit Nieuwkoop heeft een driekoppige jury, Deze jury, gaat uitmaken welke foto’s bekroond worden met de drie cadeaubonnen van Foto Video Ruiterman.

Lees ook: Fotowedstrijd: Win met jouw winterfoto cadeaubonnen van Foto Video Ruiterman

Ons eerste jurylid is Joke Pelser, Marketing & Communicatieadviseur bij Ontdek Nieuwkoop. Verzot op Nieuwkoop om zijn prachtige natuur en mooie plekjes en zelf ook graag op pad voor het maken van foto’s. “Ik ga er bij het jureren op letten op welke foto’s Nieuwkoop er op zijn best uitziet. Zodat de toeristen, zodra we ze weer in Nieuwkoop mogen uitnodigen, zien dat ze hier absoluut naartoe moeten komen.”

Het tweede jurylid is Margret van der Laan van Margret van der Laan Fotografie. Zij volgde een fotocursus bij Rien Bloemberg en studeerde in 2013 af op de fotovakopleiding aan de fotovakschool te Rotterdam. “Ik ga letten op de compositie, de zeggingskracht, de originaliteit, scherptediepte en of de deelnemers de kunst van het weglaten beheersen.”

Het derde jurylid is Anke Steffers, sinds 1 januari hoofdredacteur van De Nieuwkoper. Zij kijkt welke foto’s haar raken en bij welke ze een ‘Wow’ voelt, Anke houdt erg van de gezelligheid die sneeuw- en ijspret met zich meedragen. Tot slot kijkt zij met een redacteurs-oog. Welke foto’s kan zij in de toekomst op De Nieuwkoper bij artikelen gebruiken, mocht er weer zo’n bijzondere periode komen.

Deadline inleveren foto’s

Jouw foto(s) kun je insturen tot en met donderdag 18 februari 12:00 uur. In het daaropvolgend weekend hopen wij de top 3 te kunnen bepalen zodat wij maandag 22 februari de winnaars bekend kunnen maken.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?