De Nieuwkoper overhandigt cadeaubon aan winnaar winterse fotowedstrijd

Winnaar Femke Aartman heeft haar prijs in ontvangst genomen op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. ©Anke Steffers

Vanmiddag heeft de winnaar van de Nieuwkoopse winterse fotowedstrijd, Femke Aartman, uit handen van Anke Steffers van De Nieuwkoper haar cadeaubon van Foto Video Ruiterman ontvangen.

De Zevenhovense won de winterse fotowedstrijd die De Nieuwkoper had uitgeschreven tijdens de sneeuw- en vorstperiode die ook in gemeente Nieuwkoop historie schreef.

De jury koos uit totaal 151 foto’s de prachtige foto van Femke Aartman. “Ik liep een rondje en zag deze sneeuwduinen langs de weg”, vertelt Aartman. “Met mijn telefoon maakte ik er een paar foto’s van. Bij thuiskomst heb ik de foto niet eens op social gezet, omdat al zoveel mensen een soortgelijke foto hadden gedeeld. Ik was dus zeker blij verrast dat mijn foto won.”

De Zevenhovense, die pedagogisch medewerker op Kinderdagverblijf De Ark in Zevenhoven is, heeft al een idee wat ze met de cadeaubon van 50 euro gaat doen. “Ik denk dat ik kies voor een uitvergroting van een foto van mijn kinderen.”

Winnende foto
De winnende foto van Femke Aartman.

Nieuwsgierig naar alle andere inzendingen van de fotowedstrijd? Wij hebben ze allemaal bij elkaar gezet in de Galerij Nieuwkoopse winterse fotowedstrijd.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?