In oktober 2022 bestaat de Nieuwkoopse Fotogroep Nieuw Perspectief! alweer 5 jaar. Oprichters Jan Kranenburg en John Timmerman van deze vriendenclub van enthousiaste amateurfotografen organiseren bijeenkomsten en foto gerelateerde activiteiten.

Ze organiseren niet alleen goedbezochte bijeenkomsten voor het presenteren en bespreken van foto’s, maar regelen ook interessante fototrips, workshops en andere fotogerelateerde activiteiten. Zij zagen hun geesteskind de afgelopen jaren groeien van 15 naar ruim 30 deelnemers, die allemaal via de fotogroep hun kennis van cameratechniek, compositie en fotogenieke plekken fors hebben zien groeien.

Deelname aan exposities wordt ook sterk gestimuleerd. Deze vormen een prima gelegenheid om het fotografische kunnen van de deelnemers aan een groter publiek te laten zien. Na 2 heftige coronajaren kunnen de aan de Kunstroute 2022 deelnemende kunstenaars op 4, 5 en 6 juni aanstaande eindelijk weer hun werk in eigen atelier of werkplaats aan het publiek tonen. Fotogroep Nieuw Perspectief! doet dat in De Stal, verenigingsgebouw van IVN Nieuwkoop, gelegen in de Heemtuin aan de Kennedylaan 33A. In deze vaste ontmoetingsplek van de fotogroep presenteren deelnemende exposanten ieder 2 van hun mooiste foto’s. Hartelijk welkom in De Stal.

Voor meer informatie: john@fotogroep-nieuwperspectief.nl.