Tijdens het feestweekend (10-12 juni) van Theater Kaleidoskoop zijn er allerlei verschillende voorstellingen, en op de zaterdag worden deze verzorgd door lokale verenigingen. Het gaat hierbij om de lokale muziekvereniging, musicalgroep en balletschool.

Programma lokale verenigingen
Musicalgroep EigenWijs laat je alvast enkele liedjes en stukjes zien uit hun nieuwe productie ‘Charlie en de Chocoladefabriek’. Deze productie zal enkele weken later in première gaan.

Balletschool Sietske van Kan heeft een speciale voorstelling met daarin een terugblik naar voorgaande optredens in het theater. Ook is er een preview verwerkt uit ‘De Notenkraker’, de voorstelling die zij eind dit jaar op het podium brengen.

En het orkest van Eensgezind verzorgt niet alleen de muziek tijdens de officiële opening, maar daarnaast ook de verkiezing van de Maestro van Nieuwkoop. Een avond die u niet wilt missen!

Theater Kaleidoskoop
In het weekend van 10-12 juni viert Theater Kaleidoskoop haar tweede lustrum met een mooi en gevarieerd programma voor iedereen. Theater Kaleidoskoop is het kloppend hart van de gemeente Nieuwkoop op cultureel, maatschappelijk en commercieel gebied, en de ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Nieuwkoop en omstreken. Wij zijn er dan ook trots op dit jaar het tweede lustrum ’10 jaar Verbinding’ te kunnen vieren.

Voor meer informatie en reserveren zie www.theater-kaleidoskoop.nl.