Feestelijk tintje aan start Fietsmaatjes Nieuwkoop

Kaatje fietst rondjes met wie dit gezellig vindt. ©Fietsmaatjes Nieuwkoop

Ondanks dat de levering van de duofietsen iets vertraagd was, kon deze zomer toch gefietst worden met ‘Fietsmaatjes Nieuwkoop’. Zaterdag presenteerde de stichting zich tijdens de Nieuwkoopse markt.

De vrijwilligers werden binnen korte tijd geïnstrueerd en half juli kon gestart worden met fietsen bij Fietsmaatjes Nieuwkoop. Graag wilde Fietsmaatjes Nieuwkoop van dit heugelijke feit iets feestelijks maken, maar door de vakantieperiode is dit doorgeschoven naar september. Daarom stond zaterdag 11 september Fietsmaatjes Nieuwkoop op de Nieuwkoopse markt om bezoekers kennis te laten maken. Tevens was er een kleine attentie.

Speciaal voor deze ochtend bracht ‘Kaatje van Fietsmaatje’ een bezoek aan de markt. Heb je haar gezien? Kaatje was gekleed in een speciaal Fietsmaatjes-outfit en fietste op de duofiets diverse rondjes op het marktplein en door de Dorpsstraat. Wie dat wilde, kon met Kaatje op de foto of een rondje met haar mee fietsen op de duofiets. Ook speelde Kaatje een deuntje op haar accordeon en er werd gedanst. Kaatje attendeerde de bezoekers op de statafels van Fietsmaatjes Nieuwkoop waar zij meer informatie konden krijgen en zich konden aanmelden.

Ontmoet Fietsmaatjes

Omdat de stichting zich graag aan alle Nieuwkopers presenteert, staat zij komende weken geregeld bij de Jumbo in Nieuwkoop:

– Donderdag 16 september van 10:00 – 13:00 uur
– Maandag 27 september van 14:00 – 16:00 uur
– Zaterdag 9 oktober van 10:00 – 13:00 uur

De locatie is uitgekozen met een reden. Fietsmaatjes Nieuwkoop doet namelijk mee met de sponsoractie van Jumbo. Spaar je met ons mee voor de uitbreiding van de duofietsen?

Samen fietsen

“Samen lekker fietsen in het Groene Hart, voor jong en oud” – Fietsmaatjes Nieuwkoop

Spreekt het motto hierboven je aan? Meld je dan aan als gast, duo en/of als vrijwilliger en stuur een berichtje naar info@fietmaatjesnieuwkoop.nl. Fietsmaatjes Nieuwkoop maakt graag kennis met je.

Financieel steunen

Als je niet kunt of wilt deelnemen als gast/duo of vrijwilliger, maar Fietsmaatjes wel een warm hart toedraagt, is er de mogelijkheid om het duofietsplezier in Nieuwkoop financieel te ondersteunen. Vanzelfsprekend kan dit door mee te sparen met de Jumo sponsoractie. Maar dit kan ook met een eenmalige donatie of een jaarlijkse bijdrage van 25 euro.  Je kunt je donatie overmaken naar NL 18 RABO 0347 1584 63 t.n.v. Fietsmaatjes Nieuwkoop. Wil je vermelden of het om een eenmalige gift gaat of een vaste jaarlijkse bijdrage?

Stichting  Fietsmaatjes Nieuwkoop kijkt terug op een zeer geslaagde start van Fietsmaatjes Nieuwkoop en hoopt je snel te begroeten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?