Het duo Frank en Mirella met gastheer van de show Marco de Hollander. ©RTV Hollands Midden

Het was vrijdagavond 25 juni feest in zalencentrum De Eerste Aanleg in Nieuwkoop. De Ter Aarse volkszanger Marco de Hollander verzorgde er een gezellig meezingshow. Als speciale gast ontving hij het duo Frank en Mirella.

Zijn trouwe fans konden weer genieten en meezingen met zijn hits. Het optreden van het populaire duo Frank en Mirella was de kers op de taart deze avond. Met hun hits ‘Wat Ik Zou Willen’, ‘De Verzonken Stand’ en ‘De Visser Van San Juan’ wisten de twee het publiek om hun vingers te winden. “Een groot feest en fijn dat dit weer kan”, blikt Marco de Hollander terug op de show.

Zijn agenda stroomt alweer vol. “Zo geef ik op 2 en 3 juli een openlucht concert in Avifauna in Alphen aan den Rijn. En op 9 en 10 juli ben ik weer in De Eerste Aanleg. Op 9 juli is Johan Heuser te gast en op 10 juli is Kees Plat van de Tribute To The Cats Band mijn speciale gast.”

Fans die willen varen, zitten 18 juli goed. “Want dan gooi ik de trossen weer los met de eerste boottocht sinds lange tijd.”

www.marcodehollander.nl


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Met graag een liggende foto (breder dan hoog).