Een vos voor de lens. ©Robert Kok

Het is weer mogelijk om exposities te organiseren. ‘t Reghthuys aan het Reghthuysplein van Nieuwkoop heeft daar direct op ingespeeld.

In de weekenden van zaterdag 12 tot met zondag 27 februari is hier een een dubbelexpositie te zien. Robert Kok exposeert met zijn foto’s met wilde dieren, Pim van Sprang zijn houtkunst.

Robert Kok schiet zijn foto’s van wilde dieren exact op het goede moment als ze voor de cameralens verschijnen. Zijn liefde voor de natuur en wildlife ontstond tijdens zijn reizen voor diverse internationale bedrijven. Hij kwam daardoor op de mooiste plekken van de wereld. Niet alleen in het buitenland, ook in het Groene Hart van Nederland zijn volop mogelijkheden om prachtige foto’s te maken.

Houtkunstenaar

Pim van Sprang is een autodidact houtkunstenaar. Met een voorkeur voor de hardere houtsoorten. Het natuurlijke levendige van hout is zijn uitdaging.
De spelingen van de natuur worden omarmd en dus ook de kwasten en de jaarringen. Vanuit die visie ontstaat een harmonieuze sculptuur. Soms figuratief, dan weer abstract. Maar altijd bijzonder.

De expositie is in de weekenden geopend. Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).