Nieuwkoop maakt zich op voor een onvergetelijk weekend vol muziek, plezier en herinneringen. Het jaarlijkse Tentfeest Nieuwkoop vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober. Met een rijkgevuld programma, indrukwekkende line-ups en een unieke reünie van het uitgaansleven uit de jaren ’70, ’80 en ’90, is het Tentfeest Nieuwkoop 2023 een evenement dat je niet wilt missen. 

Vrijdagavond 27 oktober: Clubnight 

Het feest begint op vrijdagavond met een knallende clubavond. Het podium wordt betreden door niemand minder dan Dj Menzoo, Jona Fraser, Trobi en het opkomende vrouwelijke DJ-talent, LA JUNE! Bereid je voor op een avond vol energie, dans en de beste beats. 

Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest 

Op zaterdag gaat Tentfeest Nieuwkoop volledig in Beierse stijl met het beroemde Oktoberfest. DJ Otto Wunderbar, Anita’s Slagerparade en Immer Hansi zullen de sfeer naar ongekende hoogten tillen. Trek je lederhosen en dirndl jurken aan, want dit wordt een dag vol traditionele Duitse gezelligheid! 

Zondag 29 oktober: De Reünie van het Nieuwkoopse uitgaansleven 

De kers op de taart van Tentfeest Nieuwkoop 2023 is zonder twijfel de zondag. Deze dag staat geheel in het teken van een bijzondere reünie voor iedereen die de hoogtijdagen van het uitgaansleven in Nieuwkoop heeft meegemaakt in de jaren ’70, ’80 en ’90. Verschillende gerenommeerde DJ’s uit die tijd, waaronder Kees Schellingerhout, Johan Bremmert, Robert Bosman en Jan Pieterse, zullen plaatsnemen achter de draaitafels om de oude vertrouwde sound van die decennia opnieuw te laten klinken. Herleef die onvergetelijke nachten waarop je danste tot de zon opkwam en creëer nieuwe herinneringen met oude vrienden. 

Om de reünie compleet te maken, wordt het muzikale plaatje verder versterkt door de band LEKKER!! Met hun aanstekelijke muziek zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis terug in de tijd. 

Kaartjes en Praktische Informatie 

Kaartjes voor dit groots festijn zijn verkrijgbaar via https://justtickets.nl/7128/Tentfeest_Nieuwkoop_2023. Zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt, want dit evenement belooft razendsnel uitverkocht te raken.