The Wieners. ©Kaleidoskoop – Gijsbert van der Wal

Twee frontmannen van The Wieners, dé Nederlandse rock ’n roll tributeband, brengen zondag 27 februari een eerbetoon aan ‘The Everly Brothers’.

Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, All I Have To Do Is Dream, Let It Be Me… Allemaal hits van The Everly Brothers. De frontmannen van The Wieners voeren al deze hits akoestisch uit. “Dat klinkt alsof Don en Phil vlak voor je staan”, is te lezen op de website van Kaleidoskoop. “Volgens Johan Derksen is er geen duo dat het Everly Brothers-repertoire zó goed zingt, als de Two Wieners.”

Verhalen

Met veel humor, kennis en liefde voor de muziek, vertellen de muzikanten mooie verhalen over The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.
Dat is nog niet alles, want speciaal voor deze gelegenheid komt de Nieuwkoopse countryspecialist Cor Sanne langs. Hij werkte als boeker met The Everly Brothers en heeft Don Everly zelfs ontvangen in zijn huis en rondgeleid door Nieuwkoop.

‘Two Wieners Play The Everly Brothers’ is een ode aan de Koningen van de Samenzang. De theatershow is zondag is zien en horen vanaf 15:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via deze link.