Het duo Duinenberg. ©Muziekcommissie ‘t Reghthuys

Na de afstandelijke coronaperiode gaan ook in ‘t Reghthuys op het Reghthuysplein in Nieuwkoop de concerten weer starten. Zaterdag 26 maart komt het Duo Duinenberg met zang en piano optreden.

Yolande van den Berg, pianiste en componiste, en Gelske van der Duin, zangeres (Duin&Berg) zijn twee sprankelende persoonlijkheden die graag muziek maken. Zij nemen de luisteraars mee op een muzikale rondreis door Zuid-Afrika en de Lage Landen.

Met prachtige teksten op eigengemaakte muziek beschrijven zij de natuur, de liefde en alles wat het leven de moeite waard maakt. Voor een reis naar Zuid-Afrika hebben zij hun programma aangevuld met pareltjes uit de Nederlandse literatuur, zodat én Zuid-Afrika én de Lage Landen worden bezongen. Prachtige natuurfoto’s van Koos van Niekerk ondersteunen de zeggingskracht van de liederen en nemen het publiek mee op deze muzikale reis.

Kaarten

De leden van Muziekcommissie ‘t Reghthuys kijken er enorm naar uit weer gasten te mogen verwelkomen. Het concert begint 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. De toegangsprijs is 15 euro voor leden en 18 euro voor niet-leden. Reserveren kan bij Wanda den Besten via e-mail: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of via 06-42753133.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Graag met een liggende foto (breder dan hoog).