Van maandag 7 tot en zaterdag 13 maart is het de ‘Week van de AfvalHelden’. Cyclus doet mee en roept inwoners op alle mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat ons afval wordt ingezameld en onze straten netjes blijven, in het zonnetje te zetten. Geef ze een duim omhoog, hang een kleurplaat of poster achter het raam of beloon ze met een dikke glimlach.

De medewerkers van Cyclus zorgen in een flink aantal gemeenten, waaronder Nieuwkoop, dagelijks voor het ophalen van het afval en/of het schoon en netjes houden van de straten. Het gaat om werk waar kennis en professionaliteit voor nodig is. Ze dragen allemaal bij aan een betere en schonere wereld en zijn onmisbaar voor de samenleving.

Wil je ook iets betekenen voor onze AfvalHelden? Download via deze link één van deze tekeningen, kleur de tekening mooi in en plak hem achter het raam. Of geef de Cyclus-medewerkers een dikke glimlach en een duim omhoog.

In de Week van de AfvalHelden geven vele gemeenten, organisaties en bedrijven in het hele land hun 30.000 werknemers extra waardering. Daarvoor worden verschillende acties op touw gezet. Een gratis lunch-to-go, een cadeau of een leuke activiteit.