Druk en gezellig Open Dulen tennistoernooi

De Open Dulen Toernooicommissie. ©TV Nieuwkoop

Net als voorgaande jaren is afgelopen week het Maas Open Dulen Toernooi van Tennisvereniging Nieuwkoop gehouden. Alhoewel het weer niet steeds goed was, zat de sfeer er de hele week in. Bij te veel regen kon worden uitgeweken naar het Sportcentrum aan de Nieuwveenseweg, maar over het algemeen konden de wedstrijden lekker buiten worden gespeeld.

Doordeweeks overdag was het toernooi voor de 50-plussers met meer dan tachtig deelnemers van diverse verenigingen uit de regio. Dit toernooi werd, nadat alle finalewedstrijden waren gespeeld, op vrijdagmiddag afgesloten met een lekkere lunch, een loterij en uiteraard de prijsuitreiking.

Goed bezet

Het grote toernooi liep van zaterdag 14 tot en met zondag 22 augustus en was met 380 deelnemers weer goed bezet, ondanks dat het toernooi midden in de schoolvakantie viel.

Door de tijd heen is het TV Nieuwkoop Open Toernooi steeds groter geworden. Met ieder jaar meer deelnemers is het één van de drukst bezette tennistoernooien in de omgeving. Veel mensen komen ieder jaar terug.

Finales

Afgelopen zondag werden de finales gespeeld na een natte nacht en overdag tussen de buien door. Ondanks alle regen die was gevallen, waren alle acht banen in de loop van de ochtend weer bespeelbaar. Een paar finales in de morgen moesten wel in de tennishal worden afgewerkt. 

 TV Nieuwkoop dankt alle sponsors en de toernooicommissie voor de goede zorgen en mooie week en we zien alle deelnemers volgend jaar graag weer terug.

Naar de uitslagen van het 50+ toernooi
Naar de uitslagen van het open toernooi


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?