De polonaise wordt ingezet op de vrijdagavond. ©Don Sanne

Het regent complimenten over het laatste weekend van oktober. Event Center Nieuwkoop faciliteerde met een groot stel vrijwilligers een driedaags tentfeest bij Boerensport Verhaar, dat beter bekend staat als ‘Tentfeest Nieuwkoop’.

Na een lange voorbereiding en redelijk wat spannende momenten vanwege keuzes vanuit de overheid is het de organisatie gelukt om een groots weekend neer te zetten. “De gemeente was ook wel toe aan een weekend feesten”, laat de organisatie weten.

Twee maanden van tevoren waren twee van de drie avonden al uitverkocht. Op vrijdag was de Clubnight, zaterdag het legendarische Oktoberfest en op zondag traden er tributebands op. Het was een weekend waar jong en oud van genoot. “Wij hebben alleen maar complimenten ontvangen voor het goed georganiseerde evenement en we bedanken graag alle bezoekers en mensen die meegeholpen hebben om het Tentfeest Nieuwkoop 2021 tot dit succes te maken.”

De organisatie is nog even aan het nagenieten en zal daarna starten met de voorbereidingen voor ‘Tentfeest Nieuwkoop 2022’.

Fotograaf Don Sanne maakte het weekend diverse foto’s. Bekijk ze op zijn Facebookpagina