Dokter Ad van Dongen. ©Aangeleverd

Bij ‘Kom d’r in’ De Zevensprong aan de Noordenseweg 23 in Nieuwkoop verzorgt dokter Ad van Dongen donderdagmiddag 1 juli een lezing.

In 1955 begon Ad van Dongen als apotheekhoudende huisarts zijn praktijk in Nieuwveen. Hij heeft veel herinneringen aan de lange tijd dat hij dit is geweest. Donderdag 1 juli vertelt hij erover bij Kom d’r in vanaf 14:00 uur.

De bijeenkomst is voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een speciale uitnodiging geldt voor wie moeilijk de deur uitkomt. “Wilt u komen, maar heeft u vervoer nodig, mail dan met vervoer@museumkomdrin.nl of bel met  Frits Horstmeier op 06-20469461). Dan wordt u deze middag opgehaald en thuisgebracht”, laat Kom d’r in weten.

Wie op 1 juli aanwezig is, geniet niet alleen van de verhalen, maar ook van koffie, thee of frisdrank met een versnapering. Deelname is gratis.

www.museumkomdrin.nl


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Met graag een liggende foto (breder dan hoog).