Ben jij gek op dansen, zingen en acteren? Dan is Musicalgroep Eigenwijs iets voor jou! Iedere woensdag krijg je les van ervaren docenten uit het vak. Je leert hoe je jouw stem moet gebruiken, hoe je emoties overbrengt en hoe je de sterren van de hemel danst. 

Musicalgroep Eigenwijs kiest ieder jaar een nieuw theaterstuk waar kinderen het hele seizoen voor oefenen. Afgelopen jaar speelden de leden een spetterende versie van musical The Wizin Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.  

Alles was uit de kast gehaald om er een fantastische productie van te maken. Prachtige kostuums, een sprekend decor en de inzet van alle kinderen samen maakten het plaatje helemaal af. 

Het publiek was razend enthousiast en voor de kinderen is het overwinnen van podiumangst een les die levenslang doorwerkt. De regisseur zorgt ervoor dat iedereen kan stralen en voldoende in de spotlights komt. 

Is dit ook iets voor jou? Kom dan een keer bij de repetities kijken in Theater Kaleidoscoop. De proeflessen vanMusicalgroep Eigenwijs zijn op woensdag 13 en 20 september. Aanmelden kan online via de website.