In de bioscoopzaal van Kaleidoskoop aan de Verbinding in Nieuwkoop is donderdagavond 14 april de documentaire ‘The Hidden Life of Trees’ te zien. IVN-leden beantwoorden in de pauze en na de film al jouw natuurvragen.

De hele wereld praat over het milieu, maar toch lukt het vaak niet om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor de Duitse boswachter Peter Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie bestseller ‘Het Verborgen Leven van Bomen’, verschenen in veertig landen, laat hij de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde ‘Wood Wide Web’ van bomen die met elkaar communiceren.

Verborgen wereld

In de documentaire ‘The Hidden Life of Trees’ trekken we met Wohlleben zijn geliefde bossen in. Hij geeft een kijkje in de verborgen wereld van de bomen.

Verschillende IVN-leden uit Nieuwkoop zijn bij deze film aanwezig. In de pauze en na de film kun je hen vragen stellen over vogels, vlinders, bomen, de Nieuwkoopse Plassen en andere vragen die met de natuur te maken hebben.

Praktisch

De film ‘The Hidden Life of Trees draait donderdag 14 april om 20:15 uur in Kaleidoskoop. de film duurt 97 minuten, een kaartje kost 10 euro en is inclusief een consumptie. Kaarten bestellen kan via deze link.