Denk mee over nieuwbouwproject Noordeinde

De vraag naar woningen is hoog. Daarom wil gemeente Nieuwkoop bij de herontwikkeling Tochtpad/Noordeinde in totaal 42 woningen bouwen voor starters, jongeren en ouderen. Betaalbare huur- of koopwoningen.

Voor de herontwikkeling is een stedenbouwkundig plan nodig. In dit plan staat onder andere waar de bebouwing moet komen, waar parkeerplaatsen komen en wat voor woningtypen gebouwd worden. 

In mei en juni kon iedereen reageren op vier varianten. Op basis van alle waardevolle feedback is de stedenbouwkundige aan de slag gegaan. Hieruit is een vijfde variant gekomen. Deze legt gemeente Nieuwkoop opnieuw voor, zodat iedereen zijn of haar mening kan geven.

Meedenken

Deze participatieronde bestaat uit twee fases: Allereerst krijgen alle inwoners en organisaties de gelegenheid om via denkmee.nieuwkoop.nl te reageren. Dit kan tot en met 4 oktober. Vervolgens krijgen inwoners die niet in de gelegenheid zijn geweest om digitaal hun mening te geven de mogelijkheid om tijdens een fysieke bijeenkomst te reageren. Deze staat gepland op dinsdag 5 oktober en is opgedeeld in twee rondes: ronde 1 start om 16:00 uur, ronde 2 om 18:00 uur.

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst moet je je aanmelden. Dit kan tot en met 26 september via info@nieuwkoop.nl of door te bellen naar 14 0172 en te vragen naar Kevin Bruine de Bruin. Geef in de e-mail naam door, met hoeveel personen je wilt komen en je voorkeur voor de eerste of tweede ronde. Vergeet niet te vermelden dat je aanmelding voor de fysieke bijeenkomst van project Noordeinde is. In de week van 27 september ontvang je nadere informatie zoals locatie en tijd.  


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?